Du bruger slyngevejlederen, fordi du vil gøre livet med en baby nemmere. Men der er flere aspekter af dit liv der kan gøres nemmere!

Mange forældre med en lille baby har hverken tid eller overskud til at hjælpe deres ældre børn med lektierne. De større søskende kan have det svært i skolen, men du har måske ikke mulighed for at hjælpe med andet end støtte. Du behøver ikke lave lektier med dem selv, det kan du betale dig fra!

Med et forløb hos GoTutor kan du give dit barn en lektiehjælper, der kan gøre lektierne nemmere for dem. Dit barns behov bliver sat i fokus, alt imens du kan tage dig af den nye baby. Det skal fungere som en støtte til både dig og dit barn, på samme måde som slyngevejlederen giver dig frie hænder, kan en lektiehjælper fra GoTutor give dig frie hænder. 

Der er mange forældre som gerne selv vil hjælpe deres børn med lektierne, men af en eller anden grund er det ikke muligt i det næste stykke tid – måske fordi der er kommet en lille ny. Du kan derfor få et forløb hos GoTutor som starter og slutter, lige når du vil. Du behøver ikke betale for et års lektiehjælp, du kan i stedet vælge én måned, tre måneder, lige det du skal bruge. Herefter kan du selv overtage lektiehjælpen med dit barn, som du plejer. 

For nogle børn tager det længere tid at lave lektier, og for nogle børn, sidder den nye viden ikke altid så let fast. En underviser fra GoTutor kan udover at assistere med lektierne, også give ekstra undervisning, så dit barn kan få nogle supplerende øvelser ud over undervisningen i skolen. Men med en underviser fra GoTutor vil det foregå hjemme hos eleven selv, i trygge rammer, og endnu vigtigere, det foregår i dit barns tempo! Det kan godt gå for hurtigt i klasseværelset, og det er frustrerende, når alle ens kammerater bliver færdig før en selv. Men med undervisning i hjemmet, kan dit barn puste ud, og løse opgaverne uden at skulle sammenligne sin fart med andre. 

Slyngevejlederen hjælper dig med at få sikkerhed, det samme tilbyder vi. Du kan føle dig tryg med en certificeret underviser fra GoTutor. De har alle været igennem et screeningsforløb, så vi kan være sikre på at tilbyde dig og dit barn en underviser, der har de rette faglige, sociale og pædagogiske kompetencer. 

Vi arbejder tæt sammen med dig og dit barn om, at finde den rette løsning til jer. Jeres forløb bliver skræddersyet til det i har behov for – og hvis jeres behov skrifter, så ændrer vi forløbet. Ring i dag, og tag en uforpligtende samtale om, hvordan du kan få støtte til dig og dit barn.