slynge barn

Det at blive forældre er ofte den lykkeligste dag i ens liv. Følelsen af at have sat et andet menneske på jorden, som kommer til at vokse op og forme verden omkring dig og alle de mennesker, som barnet møder, kan ikke sammenlignes med noget. Hvordan skal man overhovedet kunne sætte ord på glæden ved et barns første skridt eller første ord? Det er ikke muligt. Derimod er det muligt, at sætte tal på hvor meget et enkelt barn koster at husere og pleje for, inden det bliver 18 år gammel. Det koster i omegnen af en million kroner. Dette er mange penge for enhver, men set i lyset af oplevelsen og følelsen af at få et barn, meget få penge. Dog kan man som forældre godt bruge lidt hjælp, og derfor kan du få lidt hjælp med et lån med Tempest.

Udstyret er rasende dyrt

Barnevogn, krybbe, babysikring af hjemmet og alt muligt andet skal indkøbes, når man får en lille en. Det er meget lidt af det, som er billigt. Det meste koster en bondegård at erhverve sig, da butikkerne ved, at det er uundgåeligt, at skulle købe disse ting. Derfor kan man som forældre også med fordel kigge alternative steder efter babyudstyr. Ofte vil man i genbrugsbutikker og Røde Kors kunne finde billige og funktionelle barnevogne og senge. Samtidig er Facebook Marketplace og DBA oplagte steder at lede, hvis man ikke er sart overfor, at tingene tidligere er blevet brugt.

Bil, bolig og bold

Du har tilføjet et ekstra individ til familien, og det er måske ikke længere nok at køre rundt i C1’en. Der skal et stort baggagerum til, så barnevognen kan smækkes derind, og der skal være plads til et barnesæde på bagsædet. Bilen skal med andre ord udskiftes, og det er en kæmpe investering – her kan Tempest hjælpe med et lån.

Samtidig med at bilen er blevet for lille, så er lejligheden i indre by måske også. Der skal et børneværelse til, og forhåbentlig et badeværelse, hvor brusekabinen og toilettet ikke er placeret oven i hinanden.

Barnet er vokset op, og begynder at interessere sig for sport, og selvfølgelig skal han til fodboldtræning hver mandag og onsdag. Fodboldstøvler, træningstøj, taske osv. er essentielle og koster en mindre formue.

De månedlige regninger stiger markant

Udover, at der er store udgifter som ny bolig og bil, så vil de helt basale månedlige udgifter også stige markant ved en tilførsel af et barn. En ting er, at barnet kommer til at spise dig ud af hus og hjem, når det kommer i voksealderen, så vil du også skulle have samtaler omkring de times lange bange, som personen tager. Det tilfører alt sammen større udgifter til madbudgettet og vand- og varmeregningen.

Alt dette skal ikke afskrække dig fra at få et barn. Det er muligt at få økonomisk hjælp via lån hos Tempest, og vigtigst af alt, så er det at få et barn for mange, stadig den bedste beslutning nogensinde.